ALLE DEM MED C (CEO, CFO M.M)

Få adgang til C niveau konsulenter, som kan løse din virksomheds problemstillinger

HR365’s Executive konsulenter er typisk klar indenfor få dage, til at sætte sig sammen med dig og dit ledelsesteam, for at løse de mest udfordrende forretningsmæssige problemstillinger indenfor Produktion, Supply chain, Finans, Marketing, Salg, HR og IT.

Vi sørger for at matche dine/jeres behov med den rette Executive konsulent som allerede har ”været der” og har resultaterne til at bevise det.

Eksempler på opgaver som HR635s Executive Konsulenter har løst:

  • Strategisk planlægning at facilitering – skabelse af en præcis og fokuseret strategisk plan samt C niveau indsigt i eksekvering på denne plan.
  • Interime løsninger – midlertidig ansættelse for at sikre overlevering og sikring af vigtig viden, samt sikring af fortsat drift/momentum på højt niveau
  • HR expertise i fjernelse af siloer afdelinger imellem, samt indsætning i værktøjer som tillader virksomheden at arbejde som EN enhed
  • IT Infrastruktur – konsulenter som har hjulpet mange virksomheder igennem deres vækstfase og som kan hjælpe med de ”pains” som kan opstå på denne rejse
  • Stagnerende salg – find de områder som har impact på dit salg, inklusive svage sælgere, manglende salgsledelse, processer, ansvar, en svag marketing plan osv.
  • Lederskab – som kan hjælpe det nuværende ledelsesteam nå nye højder, både nu og her samt mod fremtidig retning

STILLINGSBETEGNELSE

CEO

CFO

COO

CMO

CPO

CINO

CVO

CIO

mfl

DEN GODE HISTORIE

Projektleder på indkøb, installering og opstart af nyt IT system til bl.a. forecasting, ordre/lagerstyring, ocean-transporter etc. Systemet skulle supportere salget af tungt industri-udstyr til en årlig indkøbsværdi af ca. US $300 millioner. Systemet blev afleveret indenfor budgettet – i aftalt kvalitet – til aftalt tid. Det nye system gav en straksbesparelse på ca. 23% alene i gennemsnitlig lagerbinding.

VEPE, VEPE

Parallelt med en due diligence samt efterfølgende acquisition proces udviklede jeg IT funktionen eksplosivt fra at være en beskeden enstrenget supportfunktion til at være den ledende kommercielle aktør ifm. udviklingen af selskabets digitale forretningsmodel, herunder varetagelse af UX, design og udvikling samt global infrastruktur, cloud, enterprise mobility, 24/7 support, BI, PMO, Indkøb, leasing og IT governance og compliance. Jeg arbejdede indgående med motivation, forventninger og ansvar som accelerator for den gennemgribende forandring og alle medarbejdere forblev ombord.

PHF, PHF

Projektleder på nedlukning af EFI Nogen skulle jo gøre det, og selvom det ikke var den lykkeligste opgave, er jeg hyret ind til netop at kunne bevare overblikket i et overordentlig “brændende platform” – min spidskompetance er at jeg meget hurtigt danner mig et overblik gennem analyse, erfaring og en effektiv “interessent samling” til belysning af “rigets tilstand.

JL, JL