IT

It-udviklere som Itprojektleder afdække virksomhedens behov for it-systemer og sikre sammenhæng og integration i virksomhedens projektgruppe af it-administratorer, -supportere og brugere.

Projektledere arbejder med udvikling og videreudvikling af software og indkøb af hardware samt opstilling og vedligehold af fysiske netværk. Projektlederen har en særlig viden om organisationer, økonomi, logistik, kvalitetssikring og integration af projekter.

Planlægning og udvikling af it-projekter handler om på det overordnede niveau at designe systemet på baggrund af konkrete analyser af virksomhedens ønsker og behov for it-systemer og samarbejde med it-konsulenten eller andre leverandører af it-systemer.

I projektet indgår også planlægning af vedligeholdelse og drift af systemerne. Udvikleren står her for den tekniske analyse og metode, udarbejder kravspecifikation og udvikler integration i forhold til databaser, internet, netværk og operativsystemer.

Med i projektgruppen kan være en designer, der tager sig specielt af brugerinteresserne foruden andre specialister, der skal give deres input tidligt i forløbet.

Til gruppen af udviklere hører de medarbejdere, der tager sig af at sikre kvaliteten ved at teste løsninger og programmer. Testere gennemprøver programmerne igennem udviklingsprocessen. De tester også implementeringen af løsningerne, fx hvordan det nye program arbejder sammen med eksisterende systemer.

Tekst it

Tekst it

I DENNE SEKTION FINDER DU

Projektledere IT
Projektledere ØK
Projektledere produktion
CFO´s
Senior Projektledere
Programledere
Procesanalytikere
Udviklere
Arkitekter
SAP Konsulenter
CFO´s
ERP Konsulent
BI Konsulenter
NAV Konsulenter
Back-end
Front-end

“DEN GODE HISTORIE” FRA KADIDATERNE

Projektleder på indkøb, installering og opstart af nyt IT system til bl.a. forecasting, ordre/lagerstyring, ocean-transporter etc. Systemet skulle supportere salget af tungt industri-udstyr til en årlig indkøbsværdi af ca. US $300 millioner. Systemet blev afleveret indenfor budgettet – i aftalt kvalitet – til aftalt tid. Det nye system gav en straksbesparelse på ca. 23% alene i gennemsnitlig lagerbinding.

VEPE, VEPE

Parallelt med en due diligence samt efterfølgende acquisition proces udviklede jeg IT funktionen eksplosivt fra at være en beskeden enstrenget supportfunktion til at være den ledende kommercielle aktør ifm. udviklingen af selskabets digitale forretningsmodel, herunder varetagelse af UX, design og udvikling samt global infrastruktur, cloud, enterprise mobility, 24/7 support, BI, PMO, Indkøb, leasing og IT governance og compliance. Jeg arbejdede indgående med motivation, forventninger og ansvar som accelerator for den gennemgribende forandring og alle medarbejdere forblev ombord.

PHF, PHF

Projektleder på nedlukning af EFI Nogen skulle jo gøre det, og selvom det ikke var den lykkeligste opgave, er jeg hyret ind til netop at kunne bevare overblikket i et overordentlig “brændende platform” – min spidskompetance er at jeg meget hurtigt danner mig et overblik gennem analyse, erfaring og en effektiv “interessent samling” til belysning af “rigets tilstand.

JL, JL