Med udgangspunkt i mange års ledelse og stort interesse for, og succes med, at optimere processer både via “work smarter” og dét at sætte det helt rigtige hold til en opgave – tilbyder jeg rådgivning og konsulentbistand på senior niveau.
Ved at påpege og katalysere “best practice” på personniveau såvel som projektniveau, kan vejen mod målet blivet meget lettere
I denne forståelse finder jeg også de rette kandidater til opgaver der skal løses i dansk erhvervsliv

At finde et match mellem virksomhed og ansøger til både projektansættelser og faste stillinger, er en spændende og udfordrende opgave.
Det åbenlyse er, at de krav en virksomhed efterspørger, kan opfyldes af kandidaten – men også personlighed, både kandidatens og virksomhedens er et væsentligt parameter, som skal matche bedst muligt.
Hvordan forbereder man kandidat OG virksomhed til at få det mest frugtbare “første møde”, således at den korte tid man har til at beslutte sig for match, bliver så effektivt og nøjagtigt som muligt. Dét er mit største fokus – at klæde en kandidat på, til at gøre det bedst muligt og præsentere den helt rigtige version af sig selv.

Jeg optimerer “onboarding” ud fra kendte problemstillinger, der kan forsinke virksomhedens fulde udbytte af en konsulent eller ny medarbejder –  en forsinkelse som altid er en unødvendig omkostning.

Jeg følger kandidaten, hjælper og vejleder i udvidet grad.
Jeg lytter til, om der er bump på vejen, og stiller min kompetence til rådighed for både kandidat og virksomhed ved behov.

hr365 Rekruttering, HR management, Headhunter af din nye kandidater

Linda Lill Haagensen

Partner