Privatlivspolitik

Cookies

Dette website benytter cookies. Ved at anvende websitet accepterer du websitets brug af cookies, jvf. det nedenstående.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i web-browseren på din computer eller den enhed, du besøger websitet fra. Cookies kan indeholde tekst og tal, herunder f.eks. datoer. Cookies er ikke programmer og indeholder ikke virus eller lignende skadelige koder.

Cookies kan kun indlæses af den web-adresse, som de er gemt fra. Almindelige cookies, som gemmes fra websitet, gemmes typisk fra den adresse, du kan se i browserens adresselinje. Websitet kan dog også indeholde fragmenter og oplysninger, som hentes fra andre adresser end den, der vises i browserens adresselinje. Det kan f.eks. være fra analyseværktøjer, men også almindeligt indhold. På den måde kan der også gemmes cookies fra andre web-adresser via dette website – såkaldte tredjeparts-cookies.

Nogle cookies (såkaldte session cookies) gemmes kun i en browsersession, og slettes dermed, når browseren lukkes ned. Andre cookies (såkaldte persistent cookies) gemmes i et nærmere defineret tidsrum, og slettes først ved udløb af dette tidsrum.

Formål

Cookies benyttes primært for at sikre websitets besøgende den bedst mulige oplevelse.

Ved at benytte cookies gemmes specifikke oplysninger i den besøgendes web-browser, således at websitet senere kan genkende den besøgende og indlæse hurtigere ved hjælp af de gemte oplysninger.

Tredjeparts-cookies

Websitet benytter tredjeparts-cookies.

Adfærdsmønstret for websitets besøgende spores og analyseres af Google Analytics.

For at muliggøre dette sætter Google Analytics en eller flere cookies, der indsamler data om hvordan den besøgende anvender websitet.

Google Analytics har lov til at videregive disse oplysninger til tredjepart, hvis loven påkræver det, eller i tilfælde hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Google Analytics.

Ønsker du ikke at blive sporet af Google Analytics, har du mulighed for at fravælge dette med permanent virkning. Det kan du gøre ved at downloade og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on til din web-browser: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Undgå cookies

Du kan til en hver tid slette (rydde) cookies i din browser-historik. Bemærk at du ved at gøre dette ikke undgår, at der bliver sat nye cookies.

Du kan undgå, at der bliver sat nye cookies ved at indstille din browser til helt at undlade at gemme cookies. I nogle browsere kan det indstilles til kun gælde for bestemte websites.

Indsamling og anvendelse af virksomheds- og persondata

Virksomheder Behandling af virksomhedsdata ved indgåelse af kundeforhold I forbindelse med indgåelse af et kundeforhold hos hr365.dk behandler og opbevarer vi følgende data:

  • CVR-nr.
  • Virksomhedsnavn
  • Faktureringsadresse
  • Telefonnummer
  • Faktura-e-mail
  • Evt. leveringsadresse
  • Navn på bestiller/kontaktperson
  • Bestillers/kontaktpersonens telefonnummer
  • Bestillers/kontaktpersonens e-mail

Dataene behandles og opbevares i vores økonomisystem, så længe dit kundeforhold hos hr365.dk er intakt, eller indtil du beder os om at slette dem.

Udvalgte data behandles og opbevares ligeledes på Google Drive.

Hvis du har bestilt et fysisk produkt til levering, vil de relevante oplysninger vedrørende din leveringsadresse blive udleveret til tredjepart. Der kan i tilfælde heraf f.eks være tale om et eksternt trykkeri og/eller fragtfirma.

Nyhedsbreve

Ved direkte tilmelding til vores nyhedsbreve eller ved indgåelse af et kundeforhold hos hr365.dk, giver du automatisk samtykke til, at vi må kontakte din virksomhed og den eller de oplyste kontaktpersoner via email med relevante nyheder og tilbud samt produktrelaterede informationer.

Vi opbevarer i den forbindelse din virksomheds og/eller den eller de oplyste kontaktpersoners navn og email i tredjepartssystemet MailChimp, som vi benytter til at afsende vores nyhedsbreve.

Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsbreve, kan du til en hver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os på lindah@hr365.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Formularer

I forbindelse med øvrige henvendelser via formularer på hr365.dk’s website opbevares og behandles de indsendte data udelukkende i vores CMS, tilhørende database samt i vores mail-arkiv.

Dataene benyttes ej til markedsføringsmæssige formål med mindre andet er oplyst og videregives ikke til tredjepart.

Adgangskoder

Alle adgangskoder der opbevares på HR365.dk  servere er krypterede.

HR365.dk  opbevarer af sikkerhedsmæssige årsager ikke kunders adgangskoder andre steder. Dette hverken til CMS, e-mailadresser m.v.

I tilfælde af, at du som kunde har glemt en adgangskode, vil den pågældende adgangskode blive nulstillet, og du vil få udleveret en ny adgangskode.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine virksomheds oplysninger med henblik på gennemførelsen af en enkeltstående ordre eller opfyldelsen af en service-aftale, vil vi altid behandle dine oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender som oplyst ovenfor tredjeparter ifm. håndtering af dine køb, varetagelse af dit kundeforhold hos HR365.dk samt afsendelse af nyhedsbreve.

Vi har i de tilfælde, hvor det er relevant, indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine virksomhedsdata.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine virksomhedsoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

HR365.dk

CVR-nr.: 38655078

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

Tlf.: 51 32 88 35

E-mail: HR365@HR365.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte emailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine data, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine data, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over HR365.dk behandling af dine data, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Privatpersoner

Behandling af persondata ved job- og praktikansøgninger.

Ved job- og praktikansøgninger af digital karakter gemmes ansøgninger med tilhørende persondata udelukkende i vores mail-arkiv.

Dataene oprettes og behandles ikke andre steder og overdrages på intet tidspunkt til tredjepart.

Vores mail-arkiv tømmes med løbende mellemrum, hvormed alle data slettes.

Formularer

I forbindelse med øvrige henvendelser via formularer på HR365.dk website opbevares og behandles de indsendte data udelukkende i vores CMS, tilhørende database samt i vores mail-arkiv.

Dataene benyttes ej til markedsføringsmæssige formål med mindre andet er oplyst og videregives ikke til tredjepart.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

hr365.dk

CVR-nr.: 38655078

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

Tlf.: 52 32 88 35

E-mail: HH365@HR365.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte emailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine data, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine data, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over HR365.dk s behandling af dine data, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk. Senest opdateret: 31-01-2019 Forrige opdatering: