REKRUTTERING OG INTERIME

At finde og rekruttere det bedste match

Påstand;

”der findes masser af dygtige folk, der passer til de mange ledige stillinger – de finder bare ikke sammen, dét vil vi være med til at ændre”

Linda fortæller;

jeg har gennem det sidste år haft over 100 samtaler med dygtige kandidater, både freelancere, folk i job og folk mellem jobs. En fælles betragtning fra folk, mellem jobs, er at det er svært at komme til samtale og det bliver sværere jo længere ens CV er, med mindre man kommer i betragtning gennem netværk eller søger fra en fast stilling.

Freelancere fortæller, at der er mange opgaver , men at det er hårdt arbejde at ”holde sig til”.

Jeg har gennem det sidste år matched flere, meget kvalificerede folk til faste jobs, og det har været en fantastisk oplevelse, at være ambassadør mellem kandidat og virksomhed.

Jeg mener det er meget vigtigt at være omhyggelig i det arbejde, der ligger i, at lære virksomhed og kandidat at kende, for at kunne finde det perfekte match  – denne proces er min spidskompetence”

I HR365 er fokus altid på at tilbyde den optimale løsning på en opgave.

VI vil differentiere os ved, at det altid, er folk med den rette forståelse og erfaring for den aktuelle opgave, der analyserer og screener behov og løsningsforslag.

Det opnår vi, ved at være et stærk og bredt hold af senior konsulenter indenfor alle faglige discipliner.

HER FINDER DU DISSE KOMPETENCER

HR MANAGER
SEARCHER
HR PROJEKTLEDER

“DEN GODE HISTORIE “FRA  KANDIDATERNE

Projektleder på indkøb, installering og opstart af nyt IT system til bl.a. forecasting, ordre/lagerstyring, ocean-transporter etc. Systemet skulle supportere salget af tungt industri-udstyr til en årlig indkøbsværdi af ca. US $300 millioner. Systemet blev afleveret indenfor budgettet – i aftalt kvalitet – til aftalt tid. Det nye system gav en straksbesparelse på ca. 23% alene i gennemsnitlig lagerbinding.

VEPE, VEPE

Parallelt med en due diligence samt efterfølgende acquisition proces udviklede jeg IT funktionen eksplosivt fra at være en beskeden enstrenget supportfunktion til at være den ledende kommercielle aktør ifm. udviklingen af selskabets digitale forretningsmodel, herunder varetagelse af UX, design og udvikling samt global infrastruktur, cloud, enterprise mobility, 24/7 support, BI, PMO, Indkøb, leasing og IT governance og compliance. Jeg arbejdede indgående med motivation, forventninger og ansvar som accelerator for den gennemgribende forandring og alle medarbejdere forblev ombord.

PHF, PHF

Projektleder på nedlukning af EFI Nogen skulle jo gøre det, og selvom det ikke var den lykkeligste opgave, er jeg hyret ind til netop at kunne bevare overblikket i et overordentlig “brændende platform” – min spidskompetance er at jeg meget hurtigt danner mig et overblik gennem analyse, erfaring og en effektiv “interessent samling” til belysning af “rigets tilstand.

JL, JL